mandag den 29. juni 2009

Nude buksedragt fra H&M

Første gang jeg lagde mærke til denne flotte buksedragt var da Ingrid fra anywho viste den frem på deres blog (øverste billede). Nu er jeg så stødt på den igen på facehunter, og jeg er blevet endnu mere interesseret. Nok så interesseret at jeg bliver nødt til at tjekke sagen ud i H&M på Amagertorv senere i dag.

Photobucket

Photobucket

Tatovering eller ej?

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle få mig en lille tatovering, og er helt vild med dem Freja Beha viser frem her. Jeg er især vild med hendes skråskrift tatoveringer på underarmen. Måske man skulle overveje at få noget lidt ala den stil..?

Photobucket

Photobucket

torsdag den 25. juni 2009

Roskilde-syge

Så er Roskildefeberen snart over landet, og jeg skal desværre ikke deltage da pengepungen er tømt. Men selvom man skal på Roskilde kan man dog godt gøre det med stil.. Her er lidt inspiration!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De sidste to dages..

Photobucket

Blazer fra Zara, tee fra H&M, og halskæde fra pieces

Photobucket

Blazer fra Zara, buksedragt (kan ikke huske), halskæde fra H&M og sko fra Converse

onsdag den 24. juni 2009

Fashiontoast!

Så er jeg igen stødt på en fantastisk inspirerende blog. Jeg fandt henvisningen til bloggen på bykatrine (en også helt fantastisk blog), og jeg er helt vild med hendes stil! Især måden hvorpå hun tilfører sit outfit lidt edge. (som f.eks. den påsyede kæde på hættetrøjen) Måske et DIY projekt.. Se alle hendes styles og hele bloggen her.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sankt. Hans

Så blev det Sankt. Hans igen! Og menuen stod på grillede pølser, auberginer og et par flasker lambrusco og billig vin i fælledparken. Der var fyldt med mennesker, og barometeret stod på dansk sommer og hygge ved bålet.







tirsdag den 23. juni 2009

Udsalg i Acnes online shop! Yeah!

Til alle dem der ikke lige bor i nærheden af en Acne forretning, er der nu udsalg i Acnes online butik. Jeg er især faldet over disse ting, som måske ryger i min indkøbskurv. Se alle udsalgsvarerne her




Shortsene til venstre koster 477 kr, og bukserne til højre koster 657 kr.


Kjolen til venstre koster 837 kr, og denim shortsene til højre koster 357 kr.

søndag den 21. juni 2009

Weekendsoutfit..

Photobucket

Photobucket
Blazer fra Zara, kjole fra Just female, leggins fra H&M og sko fra Office

Office rocks!

Så fik jeg endelig mine efterlignings aldo (maune)- sko, og jeg er mere end tilfreds!

Photobucket

Photobucket
Cardigan fra H&M, tee fra 5preview, leggins fra H&M og sko fra Office

torsdag den 18. juni 2009

Stella McCartney 2010 Resort

Jeg er helt vild med Stella Mccartneys 2010 Resort kollektion. Især disse fire outfits. Ville så gerne eje det øverste sæt med blonder. Det er frækt, og dog alligevel sobert. Desværre tillader økonomien mig på ingen måder at investere i nyt tøj på nuværende tidspunkt. Istedet må jeg savle lidt over billederne her..øv!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Alicepoint!

Jeg er vild med modebloggen alicepoint! Især fordi hun er fantastisk til at mikse det rå med det søde, uden at det bliver i overkanten: Watch and learn!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

tirsdag den 16. juni 2009

Inspiration..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Denim & Gold!

Kom lige et smut forbi webshoppen hos Gina Tricot i dag, og stødte på disse to items. Guld nederdelen er efter min mening en klar musthave!


No wonder I'm a fan!

Hvordan kan denne kvinde være til evindelig inspiration..?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

mandag den 15. juni 2009

50% på Never Denim!

Kom tilfældigvis forbi Bikbok idag, og opdagede at der var 50% på deres Never Denim kollektion, (Deres bedste kollektion til dato!) hvilket resulterede i en ny vest for 300 kr. Overvejer stadig også at købe skjorten...




Go transparency!

Et par billeder af min flotte og altid übercoole veninde og sambo. Den transparente top har hun selv syet udfra inspiration fra et billede på en blog! Fantastisk!

Godt nyt til alle Aldo (maune) og Bronx (shani) fans!

Efter i flere uger at have søgt efter disse fantastiske wedges, stødte jeg pludselig på siden Office.co.uk Her er det muligt at købe en super efterligning af disse (i sort læder) til en sum af 95 Euro, hvilket ca. svarer til den nette sum af ca. 700 danske kroner. Mine er allerede bestilt:) Go!


Hvad har disse lækre piger til fælles..?

De er allesammen indehaver af en lækker Alexander Wang taske..I want!











fredag den 12. juni 2009

Hvis nu..

Har netop købt denne sorte kjole fra Gina Tricot til kun 130 kr. Hvis nu jeg skal ud i aften, tror jeg helt sikkert det bliver det her outfit jeg tager på..


Kjole fra Gina Tricot, taske/halskæde fra Monki, leggins fra Vero Moda & Sko fra Monki

Bælte fra Matthew Williamson

Så fik jeg endelig fingrene i det lækre bælte som Matthew Williamson designede for H&M i år. Jeg fandt det på trendsales, og prisen var 470 kr. Kan næsten ikke vente med at bruge det til en lys oversize t-shirt, og et par stramme jeans! Eller måske som Mary-Kate Olson til en løs sort sommerkjole..