mandag den 31. august 2009

Fødselsdagsstres

Photobucket

Photobucket

Cardigan fra H&M, top fra Zara, bælte fra H&M og støvler fra Monki

At jeg ikke har fået uploadet andet end mine outfits de seneste dage, skyldes at jeg har haft enormt travlt i weekenden, da jeg har holdt fødselsdag for min familie. Her inkasserede jeg b.la denne fine cardigan fra H&M, og meget meget mere tøj. Jeg uploader det hele i løbet af de næste par dage..

God mandag aften til alle!

søndag den 30. august 2009

Outfit of the day

Photobucket

Photobucket

Blazer fra Zara, taske fra Weekday, leggins fra Gina Tricot og sko fra H&M

fredag den 28. august 2009

På alles læber! Georgia May

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Når man ser på den nye it- pige Georgia May er man ikke i tvivl om hvilken rocklegende hun er barn af. Med Mick jagger som far og Jerry Hall som mor kan man roligt sige at hun ikke bare er født med en guldske i munden, men også med en støvet rockguitar i hånden. Og det kan ses! Især i denne efterårskampagne for Hudson Jeans, hvor hun tilfører mærket det helt rette rockchick look.

Billederne er desuden skudt af stjernefotografen Mario Sorrentino, der tilbage i midt 90´erne fotograferede sin dengang nøgne kæreste Kate Moss til Calvin Kleins legendariske parfumereklame for Obsession.

torsdag den 27. august 2009

Nye varer på H&M's webshop!

Photobucket

Photobucket

Charlotte D's blog blev jeg gjort opmærksom på at der nu er kommet flere spændende varer på H&Ms webshop. Især de grå støvletter og den fine cardigan tiltrak min opmærksomhed.

HUSK: at man med ved at bruge rabatkoden 8622 netop nu kan få 25% rabat på en valgfri vare og 10 % på resten af bestillingen (Tip fra Charlotte D) Rabatten gælder dog kun ved bestillinger før d. 30 august. Så skynd jer hen til tasterne! Klik, klik..

Shorts In Action!

Photobucket

Her ses de fine lædershorts fra Gina Tricot! Gid jeg dog ejede et par.. Mon de stadig er at finde på hylderne i butikken..? Tror lige jeg bliver nødt til at tjekke det ud i dag..

onsdag den 26. august 2009

Outfit of the day!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole fra Vila, shorts fra Gina Tricot, taske fra GinaTricot og støvler fra Monki.

Help needed...!!

Photobucket

På Modefeber faldt jeg over disse fantastiske shorts fra divided exclusive. Hvordan kan disse været gået forbi mit blik???!! Nogen der ved hvor man kan skaffe sig disse, eller et lignende eksemplar.

Run - Baby - Run!

Photobucket

Jeg har før omtalt disse fantastiske støvler fra Monki, og nu er de her!! Jeg ´var lige et smut forbi butikken i går, og der var rift om støvlerne. Så skynd jer, hvis I skal nå at inkassere et eksemplar!

tirsdag den 25. august 2009

Inspiration

Photobucket

Tip of the day

Photobucket

Denne fine orkester jakke kan blive din for kun 250 kr, og kan netop nu købes på H&M's webshop! Så skynd jer hen til tasterne!

fredag den 21. august 2009

Skulle man...?

Photobucket
Photobucket

Hvad siger I til et par hvide Dr. Martens? Jeg er stadig lidt i tvivl..

onsdag den 19. august 2009

COBRA SNAKE - SO GREAT!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis man trænger til inspiration og et ungdommeligt rush er thecobrasnake.com helt klart et besøg værd! Mark Hunter, manden bag the cobra snake, har som fluen på væggen suget sig fast til enhver trendy og festlig begivenhed i de seneste år, og dokumenteret sine besøg med hundredvis af farverige billeder på hans website.

Er du til friske og farverige partypics af trendy unge mennesker synes jeg derfor, at du hurtigst muligt skulle klikke dig forbi websitet!! Klik-klik-klik...

PURE Romance

Photobucket

Photobucket

Ny blog fra Yvan Rodic -aka- The Facehunter!

Photobucket

Photobucket

Stjernen og hjernen bag den massive blogsucces Facehunter er nu på nettet med en ny blog. Konceptet er det samme, dog er der langt flere close-up billeder, og man fornemmer at billederne forestiller mere scener fra hans eget liv end forskellige random folk på gaden.

Jeg er allerede vild med hans nye blog, og her skulle jeg måske lige tilføje at jeg faktisk støtte på selvsamme Yvan Rodic i Berlin sidste sommer. Og han havde kun rosende ord at sige om den danske mode! Way to go DK!

tirsdag den 18. august 2009

Gina goes Wang

Photobucket

Photobucket

Nu kan man købe disse Alexander Wang knock off's i webshoppen hos Gina Tricot. Men skynd jer- jeg tror de ryger hurtigt!

mandag den 17. august 2009

Apropos sokker i skoene og leopard!

Photobucket

Photobucket

INSPIRATION:

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg både vild med strømper i skoene og leopard! Her er et miks af begge dele, og så ejer jeg oven i købet selvsamme tee. Det her outfit skal SÅ meget prøves af!

Billig, Billigere, Billigst - Nelly.com!

Photobucket

Har du ligesom jeg alt for ofte svært ved at få økonomien til at række til alle dine fasionable køb, og må alt for ofte trække på bankkreditten, er der nu håb forude!

På nelly.com kan du finde smarte items til meget billige penge, og det bedste af det hele er, at du kan betale tøjet tilbage i løbet af hele det følgende år. Det vil sige at et par sko til 300 kroner ligepludselig bliver reduceret til en udgift på 25kroner pr. måned i det næste års tid. Well done Nelly!!

Det skal lige tilføjes at de har et ret stort udvalg af sko på siden som helt sikkert er et tjek værd. Go, go go!

søndag den 16. august 2009

JeSuisMichelle

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg Elsker, Elsker, Elsker Michelle Gabrielles blog! Hun forstår virkelig at mikse outfits så de fremstår trashy på den helt rigtige måde! Og så er hun jo samtidig gudesmuk!

Jeg ville med glæde kapre hendes klædeskab!

Fashion SOCKS!!

Photobucket

Photobucket

Nu ved jeg præcis hvordan mine combat boot skal bæres! Selvfølgelig med et par fine hvide sokker i! Hvad siger I? Jeg er solgt!!

Outfit of the weekend!

Photobucket

Photobucket

At der ikke er sket så meget på bloggen i weekenden, skyldes at jeg har haft alt for mange planer i denne weekend, hvilket igen har været skyld i at jeg både er meget træt og har en anelse hovedpine i dag.

Igår var jeg til fest hos min veninde Stine, og endte natten/morgenen på Dunkel. Fantastisk aften! Så i dag har dagen gået med et visit på Christania, og afslapning på Nørrebro.

Håber I alle har haft en fantastisk weekend!

fredag den 14. august 2009

Fake FUR

Photobucket

Photobucket

På Elin Kling's blog faldt jeg over denne falske pels. Synes det ser super fedt ud, når den bliver mikset med rå detaljer som slidte denim jeans og en quiltet taske. I bikbok får de en meget lignende pels i deres efterårskollektion til den nette sum af 499 danske kroner. Hvad siger I? Jeg tror sipelthen at jeg bliver nødt til at svinge den over skuldrene til vinter! MiawW!

torsdag den 13. august 2009

Hurry UP!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis nogen er vild med disse items, så skynd jer ind på H&M's netside lige nu. De er netop blevet uploadet, og fra tidligere erfaringer ved jeg at tøjet har det med at ryge hurtigt!

onsdag den 12. august 2009

MONKI - Je t'aime!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så er den nye Monki kollektion landet på nettet, og jeg må indrømme at der er op til flere items som jeg meget gerne vil have hængende i mit skab til efteråret. Der er dog specielt tre ting som jeg er mere end bare lidt vild med! Take a peek!

Viktor Vauthier

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg er helt vild med fotografen Viktor Vauthier, der virkelig forstår at fortolke "The young and the restless" temaet (på den lidt mere trashy måde) til fulde! I'm amazed!!!

tirsdag den 11. august 2009

ACNE sneak peak

Photobucket

Photobucket

Photobucket

På Modefeber.se stødte jeg på et Sneak Peak på Acnes Sommerkollektion 2010. Og jeg er allerede så småt begyndt at spare op til et par af de her darlings. Min favorit er enten de lyse ruskinds sko eller de frække leopard labaner.