torsdag den 30. juli 2009

PURE Michael LOVE

Som en tribute til Michael Jackson har det engelske magasin Grazia udgivet et særtillæg proppet med diverse Michael Jackson styles. Og jeg er på ingen måde overrasket! Jeg ELSKER samtlige outfits!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

onsdag den 29. juli 2009

Økonomiske køb..

Efter en ferie hvor jeg har brugt lidt for mange penge, er det desværre økonomien der dikterer mine næste mange tøjkøb. Der er dog håb forude, for selvom pengepungen ser slunken ud er der nok stadig plads til at klemme et par støvler fra Monki til 500kr ned i shoppingnettet, og måske et par armbånd fra H&M til den nette sum af 70 kr. Go!

Photobucket

Photobucket

Billederne er hentet fra bloggene Glamour4glamour.com og Ytligheter.com (To blogge I helt klart burde tjekke ud!)

Stylorectic!!

For et par måneder siden løftede Anywho sløret for en af deres yndlingsblogs - stylorectic.blogspot.com. Og hvilken lykke! På den måde blev jeg nemlig præsenteret for min yndlingsblog til dato! Jeg er helt vild med hendes rå og rockede attitude, og måden hvorpå hun mikser det rå med det søde (men nok mest det rå med det rå)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

tirsdag den 28. juli 2009

Barcelona shopping

Et lille uddrag af de ting jeg shoppede i Barcelona:

Photobucket

Photobucket

Nude blazer fra Zara

Photobucket

Blomstret skirt fra H&M

Photobucket

Og frynsebluse fra H&M

mandag den 27. juli 2009

Hola! Back from Interrail!

Efter to ugers fantastisk interrail med mine tre dejlige veninder er jeg nu vendt tilbage til København, og det triste danske vejr..) Turen gik til Genova, Nice og Barcelona, og dagene bestod af lige dele shopping, sangria, Michael Jackson og turistvisit til diverse seværdigheder . I Barcelona var temperaturen oppe og runde de 40 grader et par enkelte dage, og udover at erhverve mig en reel andengradsforbrænding har jeg også proppet en masse nyt tøj i kufferten, som jeg vil uploade senere. Håber også at I alle har/ har haft en fantastisk sommerferie!!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

lørdag den 11. juli 2009

INTERRAIL!!

I det næste to uger vil der blive ret stille på bloggen af den simple grund at jeg er på interrail. Jeg vil dog uploade et par feriebilleder på turen, især hvis jeg nu skulle gå hen og shoppe lidt...Jeg tar afsted om et par timer, og glæder mig helt vildt!!
De seneste par outfits jeg har investeret i til turen er en denim lignende kjole fra Bikbok, og en C'est chic tee fra Gina Tricot. Ha en fantastisk sommer...!!!

Photobucket

Photobucket


Photobucket

torsdag den 9. juli 2009

Uhh..I want!

På den insprerende blog http://sannaknows.blogg.se faldt jeg over disse fantastiske bleached bukser. De er fra Gina Tricot, og kan derfor sikkert erhverves billigt. Desværre har de endnu ikke uploaded dem på Gina Tricots online shop. Men jeg venter i spænding!

Photobucket

Photobucket

Dagens drømme outfit

Hvis jeg bare havde en 100.000 kr. på bankkontoen, så skulle nogle af pengene nok gå til det her outfit. Jeg er helt vild med Balmain jakken og skoene fra Opening Ceremony. Det eneste jeg egentlig har råd til er kjolen fra Weekday. Måske man skulle overveje det?

Photobucket

Tee fra 5preview, kjole fra Weekday, taske fra Alexander Wang, jakke fra Balmain, bælte fra Topshop og sko fra Opening Ceremony

onsdag den 8. juli 2009

Go Sverige!

Tre gode eksempler på at vores kære naboland Sverige altid liiige er ét skridt foran!
Jeg er helt vild med den røde hårfarve, og de rå ringe. Nogen der ved hvor man kan købe tilsvarende? Og så er jeg helt vild med de rå leggins, blonde blusen og den rå vintage tee. Kort sagt; Sverige rocks!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Alle billederne er fundet på den svenske modeblog pause.se

loose summer..

De sidste to dages outfit..

Photobucket

Photobucket

tirsdag den 7. juli 2009

Wildfox-feber!

Jeg er helt vild med mærket Wildfox, og deres farverige print-shirts. Og det er ikke kun mig der er vild med mærket. Flere kendisser er blevet spottet iført de coole wildfox bluser. Og gid det mig. Men pungen er desværre gabende tom. Hvis billederne skulle have vakt interesse, kan det købes på Pinkmascara! Her er et par af mine favouritter!

Photobucket

Photobucket

mandag den 6. juli 2009

Gina Tricot sneak peak (Fall 09)

Faldt over et preview af efterårs kollektionen fra Gina Tricot på Carolines mode, og jeg må sige at det ser godt ud!!! Hvis man er hurtigt ude, er det måske muligt at skaffe sig det hele. Det vil jeg i hvertfald gøre en indsats for- Især nittejakken er en klart musthave til min garderobe! Go! Go! Go!

Photobucket

Photobucket

Barcelona Lovin'!

På lørdag tar jeg på interrail i to uger med mine to veninder og kusine, og jeg GLÆDER mig så meget!! Turen går til Genova, Nice og Barcelona. Og mest spændt er jeg på at opleve Barcelona. Har indtil videre kun hørt positivt om byen, og alle dens fancy butikker, koncertstedet og cool diskoteker. Jeg er allerede så småt gået i gang med at pakke, men kan slet ikke finde ud af at pakke praktisk. Vil egentlig helst kun pakke sommerkjoler og stiletter. Men man må hellere tænke lidt mere praktisk når man skal opholde sig i et tog i over 48 timer i træk. Noget af det jeg b.la. gerne vil fylde min kuffert med ( Hvis jeg havde råd!!) er disse to items (Prøv at tjek sporene på de her snappy støvler! Måske et kommende DIY projekt?)
Photobucket

Sko fra SkoUno i Stockholm (set på pause.se)

Photobucket

Jakke fra Acne (se på pause.se)

søndag den 5. juli 2009

Bryggen og grillede rejer

I går var jeg så på bryggen igen. Denne gang stod menuen på grillede tigerrejer og lækre kyllingespyd, og derfor både spiste og drak jeg lidt for meget, og har det derfor ikke helt optimalt i dag, og slet ikke da jeg blev vækket tidligt af Michael Jacksons "Thriller"(Min nabo er gået fuldstændig Michael Jackson amok og spiller det nonstop døgnet rundt)  Mit outfit så sådan ud inden jeg tog afsted, og helt anderledes ud da jeg kom hjem. I dag vil jeg lægge mere tøj på trendsales, så jeg kan få sparet flere penge sammen til min interrail. Tjek det hele ud her.

Photobucket

Photobucket
Kjole fra Zara, vest fra Bikbok, net fra Urban Outfitters og sko fra Converse

fredag den 3. juli 2009

Fredag aften..

I aften skal jeg på bryggen og drikke øl, og jeg tror det bliver i denne mundering.

Photobucket

Photobucket

Blazer fra Vila, Kjole fra H&M, bælte fra H&M

Udsalg..

I sidste uge var jeg på udsalg, og købte blandt andet denne vest og kjole fra Zara, og et ny bælte fra H&M. Here you go!

Photobucket

Tøj til salg på trendsales!

Om lidt over en uge tager jeg afsted på interrail, og skal derfor have skrabet en masse penge sammen inden! Derfor har jeg også sat en masse tøj til salg på trendsales, og der kommer mere i løbet af i dag. Her er et lille udsnit af det tøj jeg har sat til salg. Kom og byd! Og se det hele her

Photobucket

Photobucket

Sol, sol og atter sol!

Ih, hvor jeg bare ELSKER det danske vejr for tiden. I dag skal jeg til stranden, og det glæder jeg mig til!

Photobucket

Photobucket

Cardigan fra divided (H&M), denim shorts fra Gina Tricot, top fra Gina Tricot & taske fra Monki

torsdag den 2. juli 2009

Dagens..

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Blazer fra Zara, vintage T-shirt, Shorts fra Gina Tricot, halskæde H&M & Pieces