torsdag den 29. juli 2010

Ebay Tip!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Er du vild med svenske webshops som Modekungen og Chicy- så vil du helt sikkert blive glad for denne koreanske ebay webshop, der sælger en masse af de samme styles, bare til halvdelen af prisen + gratis world wide shipping. Jeg er allerede helt hooked, og har bestilt begge buksedragter ovenfor! Tjek det ud her . Adressen er www.2bb3.com

4 kommentarer:

 1. Tak for tippet - begge dele er fab!
  Jeg har lige et spørgsmål.. Bloggen her er rigtig god, og virkelig en jeg nyder at følge, men jeg kan ikke rigtig finde ud af, om det er "Newyorker musthave" eller denne, jeg skal klikke ind på? :-)

  Go' dag
  Ditte

  SvarSlet
 2. Rigtig godt spørgsmål! Jeg flytter til New York om tre ugers tid, og fra den periode blogger jeg kun på New York Musthave med min veninde Stine. Indtil der prøver jeg at lokke så mange af mine faste læsere over på den anden blog - for det er der det hele kommer til at ske. Så jeg kan udemærket følge din forvirring!

  SvarSlet
 3. Vil du ikke smide et link ind til sælgeren? :)

  SvarSlet
 4. Hej kristina. Det troede jeg faktisk også at jeg havde gjort. Men der tog jeg fejl:) Jeg har sat den ind nu, så du kan gøre dig nogle skønne køb!

  SvarSlet